Sari la conținut

„Opereta, dragostea mea”, duminică, în Piața Sf. Ioan din Brașov

opereta-dragostea-mea-duminica-in-piata-sf-ioan-din-brasov

Opera Brașov vă invită duminică, 11 iulie 2021, de la ora 19.00, în Piața Sf. Ioan (în spatele hotelului Aro Palace) să vă delectați cu „Opereta, dragostea mea”, varianta estivală a spectacolului-colaj „Opereta cântă și dansează”, ce a avut premiera în Sala Operei Brașov, pe 22 mai 2021, având scenariul și concepția regizorală semnate de Lăcrămioara Schuller, după o idee de Carmen Dobrescu.


„Contesa Maritza”, „Prințesa Circului”, „Silvia” de E. Kálmán și „Victoria și-al ei husar” de P. Abraham sunt operetele din care vor fi prezentate cele mai însemnate fragmente, alături de momente din operetele „Paganini”, „Văduva veselă”, „Țara Surâsului” de Fr. Lehár și „Logodnicul din Lună” de E. Künneke.


„Mă bucură foarte mult că succesul si priza avute la public au determinat ca acest spectacol să fie inclus și în stagiunea estivală a Operei Brașov. Întâmplările frumoase, strălucitoare, savuroase și pline de viață ale operetelor și ale personajelor care «trăiesc» în ele ne oferă șansa de a visa, de a ne transpune într-o altă realitate - realitatea unei vieți de poveste, pe care viața reală nu ne va lăsa să o trăim niciodată, iar în această perioadă parcă avem nevoie - mai mult ca oricând - de povești frumoase, cu happy-end”, afirmă Lăcrămioara Schuller, realizatoarea spectacolului.


Intrarea este liberă în limita locurilor prevăzute de restricțiile în vigoare!

Informații se pot obține la telefon: 0268-419380.

Comentarii

Ultimă oră