Sari la conținut
olimpicele-gata-de-start-

Olimpia CSU Brașov și-a prezentat astăzi lotul, pentru sezonul baschetbalistic 2014-2015.

Americancele Ashford Shuanda și Britney Jones, au lăsat Oradea și Târgoviște pentru a juca la Brașov.

Cu echipa de sub Tâmpa a semnat și Gabi Măgurean, ultima dată la Olimpia București, dar și sârboaica Zorica Mitov, venită de la Sepsi Sfântu Gheorghe.

“Este o experiență nouă și interesantă pentru mine. Olimpia a făcut anul trecut un sezo bun, sper să se repete acest lucru și campionatul acesta. Ne dorim și cred că este posibil să ajungem în play off. “ a spus americanca Shuanda Ashford.

“Am ales Olimpia pentru că este un club organizat, iar Dan Calancea este un antrenor foarte bun. De asta sunt aici.

Sunt diferențe între echipa din Brașov și cea din Târgoviște, dar baschetul se joacă la fel peste tot. Putem să ne calificăm în play off.

Am muncit foarte mult vara asta, și acest lucru sper să se vadă în campionat“ a declarat și fosta juc[toare de la Târgoviște, Britney Jones.

Lotul Olimpiei pentru noul sezon, este format din 16 jucătoare. Două dintrea acestea, Iulia Brezoi și Teo Armanu, vor debuta în prima ligă la vârsta de numai 15 ani. Media de vârstă a Olimpiei este de 20.9 ani.

În weekend brașovencele vor participa la Sfântu Gheorghe la un turneu amical, alături de campioana Bulgariei – Dunav 8806 Ruse și Atomeromu KSC Szekszard formație clasată pe locul 6 în campionatul Ungariei.

Comentarii

Ultimă oră