Sari la conținut

„Olimpicele” au picat primul examen (GALERIE FOTO)

olimpicele-au-picat-primul-examen-galerie-foto

Olimpia CSU Brașov a pierdut primul joc al semifinalei contra fetelor de la CSU Alba Iulia cu scorul de 41-58 (11-17, 5-12, 17-9, 8-20). Trupa de sub Tâmpa a avut un debut de meci de coșmar, iar în prima parte oaspetele au marcat aproape la fiecare atac și s-au desprins pe tabela de marcaj. Jucătoarele conduse de Dan Calancea și Nenad Marinkovic nu au reușit să țină pasul cu Hadzovic și compania, care au intrat la odihnă în avantaj de 13 puncte, scor 29-16. După pauză, „olimpicele” au avut o perioadă bună în care Pesovic și Bartee au scuturat plasa de la mare distanță, iar Sharpe a avut câteva pătrunderi care s-au finalizat cu puncte în contul brașovencelor. Astfel Olimpia CSU Brașov s-a apropiat la doar trei puncte de adversare, dar nu a putut mai mult. Proapsăta câștigătoare a Ligii Europei Centrale s-a impus în ultimul sfert cu 20-8 și conduce cu 1-0 în seria ce se va decide după sistemul cel mai bun din trei partide. Meciul doi va avea loc vineri seara la Alba Iulia.

Pentru olimpice cea mai bună marcatoare a fost Biljana Pesovic cu 13 puncte marcate, ea fiind urmată de Janae Sharpe 12, Carla Bartee 7, Jelena Mitic 6 și Gabi Irimia 3 puncte. De partea cealaltă Jelena Antic a fost de neoprit ea reușind să înscrie nu mai puțin de 25 de puncte.

Din păcate Karakasevic și Antic au făcut ce au vrut sub panou, Carla Bartee și Jelena Mitic nereușind să le oprească pe jucătoarele din Alba. Cele două au avut în total 28 de recuperări, în timp ce toată echipa din Brașov a prins sub panou 34 de mingi. Meciul a fost pierdut poate și de lipsa de reacție a antrenorilor brașoveni, care ar fi fost bine să utilizeze o rotație mai deasă, mai ales că „titularele” au avut o evoluție mult sub așteptări. Rămâne de văzut ce poate schimba Brașovul până mâine, când va avea loc jocul al doilea al semifinalei.

Comentarii

Ultimă oră