Sari la conținut

Olimpia merge în Final Four-ul Cupei României

olimpia-merge-in-final-fourul-cupei-romaniei

Olimpia CSU Braşov a reuşit o calificare facilă în Final Four-ul Cupei României, după ce a dispus cu 109-47 în manşa retur a sferturilor de finală de ICIM Arad. Noul transfer al „olimpicelor”, Brittany Logan, a fost la înălţime, reuşind 21 de puncte în 10 minute. Nici Ana Ferariu nu a fost mai prejos, terminând jocul în double-double.

Aşa cum era de aşteptat, Olimpia CSU Braşov s-a calificat fără probleme în Final Four-ul Cupei României. Diferenţa de 17 puncte pe care „olimpicele” o aveau de recuperat faţă de meciul tur de la Arad a fost rapid anulată, iar din sfertul secund nu s-a mai pus decât problema scorului. La final, tabela a indicat 109-47 (32-11, 39-13, 24-11, 14-12).

"O calificare în Final Four logică, fără emoţii. Păcat că Aradul a ajuns în aceasta situaţie, cu siguranţă altfel stăteau lucrurile dacă nu existau problemele financiare" - Dan Calancea, antrenor Olimpia CSU Braşov

Dan Calancea a preferat să ruleze tot lotul avut la dispoziţie. Chiar şi noua achiziţie, Brittany Logan, a prins zece minute, reuşind un „double-double” cu 21 de puncte şi 10 recuperări. Ana Ferariu chiar a fost aproape de un „triple-double”, având 11 puncte, 10 recuperări şi 7 pase decisive.

“Am venit la Braşov să câştig totul: Cupa şi campionatul!" - Brittany Logan, pivot Olimpia CSU Braşov

Marcatoare Olimpia: Logan -21, M.Ferariu-17, Haas-16, Pesovic-11, A.Ferariu-11, Sharpe-9, Bartee-6, Mitic-6, Chis-5, Ardelean-5, Chirilă-2.

Pentru Olimpia urmează ultimul meci din sezonul regulat, duminică, de la 16.00, pe teren propriu cu CSM Târgovişte. Final Four-ul Cupei României este programat week-endul următor la Braşov.

Comentarii

Ultimă oră