Sari la conținut

Olimpia, la ultimul meci al anului! Fetele lui Calancea vor încă o victorie cu Alexandria

olimpia-la-ultimul-meci-al-anului-fetele-lui-calancea-vor-inca-o-victorie-cu-alexandria

Olimpia CSU Braşov traversează unul din cele mai bune momente din acest sezon. Fetele antrenate de Dan Calancea şi Nenad Marinkovici vor să prelungească euforia după jocul cu Sepsi şi la partida cu Alexandria, care se va juca la Craiova. Chiar dacă sunt sărbători, „olimpicele” nu vor lua pauză, iar imediat după Revelion vor evolua într-o nouă deplasare, la CSU Alba Iulia.

După ce a învins liderul la zi din clasamentul Ligii Naţionale de baschet feminin, Olimpia CSU Braşov vrea să continue forma excelentă în campionat şi să obţină a 12-a victorie stagională, în deplasare cu BC Teleorman. Fiindcă formaţia din sudul României nu poate juca în acest sezon în sala din Alexandria, meciurile considerate pe teren propriu le dispută la Craiova.

Meciul cu Alexandria, va fi ultimul din acest an pe care îl vor disputa „olimpicele”. Imediat după Revelion, pe 5 ianuarie, fetele lui Dan Calancea vor evolua tot în deplasare, dar la Alba Iulia, într-un veritabil derby pentru podium. Meciul contează pentru etapa a 17-a.

“Victoria cu Sfântu Gheorghe nu poate fi uitată uşor. După un asemenea joc şi o asemenea victorie, este foarte important ca fetele să rămână concentrate! Ne aşteaptă un joc dificil la Craiova, dar noi mergem acolo să câştigăm!” - Dan Calancea, antrenor Olimpia CSU Braşov

În clasament, Olimpia CSU Braşov ocupă în continuare locul 2, cu 11 victorii şi două înfrângeri.

Comentarii

Ultimă oră