Olimpia CSU întâlnește miercuri, 17 ianuarie, de la ora 18, formația CSM Satu Mare, într-o partidă contând pentru etapa a 15-a a Ligii Naționale de baschet feminin.
 
Antrenorul Dan Calancea este conștient că meciul va fi greu, dar crede că elevele sale se vor mobiliza și vor reuși un baschet frumos și un meci bun.
 
„Știm că vom avea o partidă dificilă din toate punctele de vedere. Sper că vom avea o evoluție bună. Sunt convins că fetele se vor mobiliza exemplar și că putem obține victoria.
 
În tur, diferența s-a făcut în momentul în care Gabi Irimia s-a accidentat. Mai este mult până la finalul sezonului regulat, nu este un joc decisiv.
 
Totuși, am mai spus-o, nu contează foarte mult locul pe care vom termina sezonul regulat. În play-off putem trece de orice adversar”, a declarat antrenorul alb-albastrelor, Dan Calancea, într-o conferință de presă. 
 
Înaintea acestei partide, Olimpia CSU ocupă locul 6, cu 17 puncte, iar CSM Satu Mare ocupă a doua poziție, cu 23 de puncte.
 
Intrarea la meciul dintre formația brașoveană și CSM Satu Mare, care are loc miercuri, 17 ianuarie, de la ora 18, la Sala Sporturilor DPC, este gratuită. Nici un comentariu la articolul "Olimpia CSU, pregătită de meciul cu CSM Satu Mare"
Posteaza un comentariu

Nume

Comentariu

some error text here