Sari la conținut

UPDATE: Debut cu victorie în Liga Europei Centrale

olimpia-csu-debuteaza-in-liga-europei-centrale

UPDATE2:

Echipa de baschet feminin Olimpia CSU Braşov a câştigat primul meci disputat în Liga Europei Centrale, pe teren propriu, cu scorul de 81-75, în fața formației Universitatea Alba Iulia, după ce miercuri aceeaşi formaţie o învinsese în etapa a patra din Liga Naţională.

Pentru Olimpia, cele mai bune marcatoare au fost Durett (28 pct), Irimia (24 pct) și Handford (18 pct).

Următorul joc al echipei braşovene va avea loc joi, 26 octombrie, în Liga Naţională, în deplasare la BC Sirius Târgu Mureş.

----------

UPDATE:

Olimpia CSU Braşov a pierdut jocul disputat pe teren propriu în etapa a patra a Ligii Naţionale de baschet feminin, contra formației Universitatea Alba-Iulia, scor 83-86.

Fetele antrenate de Dan Calancea şi-au adjudecat primele trei sferturi, la diferenţe mici și au cedat în cel de-al patrulea, suficient cât să ajungă la a doua înfrângere consecutivă în campionat.

Cele mai bune marcatoare din tabăra Olimpiei au fost Irimia cu 17 puncte, Handford, cu 16 puncte, şi Pesovic cu 15 puncte reușite.

Astăzi, de la ora 18, cele două formaţii se vor afla din nou faţă în faţă, la Sala Sporturilor DPC, în primul meci din Liga Europei Centrale.

----------

Olimpia CSU Brașov va disputa două jocuri în două zile, împotriva aceleiași formații, Universitatea Alba Iulia, însă în două competiții diferite.

Astfel, miercuri, de la ora 18, cele două se vor duela într-un joc din etapa a patra a Ligii Naționale, în timp ce joi, de la aceeași oră, se vor întâlni în Liga Europei Centrale, acesta marcând debutul echipei într-o competiție europeană.

Potrivit antrenorului Dan Calancea, elevele sale sunt în fața a două meciuri dificile și importante. Echipa are ceva probleme medicale peste care trebuie să treacă, iar el este convins că va face meciuri bune și va putea obține victoria în ambele partide.

În ceea ce privește Liga Europei Centrale, tehnicianul consideră experiența utilă pentru tinerele românce, care vor încerca să se califice în Final 4.

Comentarii

Ultimă oră