Sari la conținut

Observaţii astronomice la Casa Parohială din Lisa

observatii-astronomice-la-casa-parohiala-din-lisa

  Copiii şi tinerii din Ţara Făgăraşului şi nu numai sunt aşteptaţi sâmbătă, 13 octombrie 2018, la Lisa, unde împreună cu preotul şi preoteasa din sat (aceasta din urmă fiind şi profesoară de biologie) dar şi cu micuţii din localitate, vor sărbători Ziua Educaţiei Nonformale.

În cadrul acțiunii se vor face experimente în cadrul atelierelor de biologie iar seara se va ieşi pe teren cu telescopul, pentru observaţii astronomice ale planetelor şi constelaţiilor.

„La Casa Parohială din Lisa sărbătorim Ziua Educaţiei Nonformale cu ateliere de astronomie şi ateliere experimentale de biologie. De la ora 12.00 la 16.00 vom desfăşura partea teoretică iar începând cu orele 20.00 vom ieşi în teren cu telescopul, pentru observaţii astronomice ale planetelor şi constelaţiilor”, a explicat prof. Cristina Dudan.

Atelierele vor fi coordonate de prof. de biologie Dudan Cristina și preot Dudan Sergiu. Aceste activități sunt continuarea celor desfășurate în luna septembrie, în parteneriat cu prof. de astronomie Anca Marian, din Blaj, în cadrul proiectului „Iarba verde de acasă“, ediția a II-a, finanțat prin Fondul Științescu și gestionat de Fundația Comunitară Țara Făgărașului.

Comentarii

Ultimă oră