Sari la conținut
obiective-indraznete-pt-afc-harman

Dupa calificarea fara emotii in faza a doua a Cupei Romaniei la fotbal, in urma victoriei cu scorul de 5-1 in fata echipei Viromet Victoria, cei de la AFC Harman privesc cu mult optimism noul sezon din Liga a 3-a.


Plin de incredere este si directorul sportiv al celor de la AFC Harman, Dan Ilies, care spera intr-un parcurs foarte bun al echipei sale.


" In incercarea de a iesi din mediocritatea in care ne-am afundat anul trecut prin rezultatele nesatisfacatoare inregistrate, am avut o vara plina de cautari, negocieri si tensiuni, reusind sa facem o echipa buna ce imbina experienta cu tinerele sperante ale fotbalului brasovean. I-am adus langa noi pe Florin Stanga in postura de jucator si antrenor secund, pe Mugurel Buga golgheterul all time al Rapidului in Cupele Europene si un simbol al orasului, pe Forika Rares, fostul jucator al Tarlungeniului, pe Leonte, fost jucator la Baia Mare si pe tinerii Tanase, Alupoaie si Gheorghe, toti de la FC Brasov, iar pe Botia Vladut am reusit sa-l pastram in curtea noastra. Ne bucuram ca langa echipa a venit si binecunoscutul Ioan Naghi in functia de director tehnic. Suntem increzatori ca putem face o figura frumoasa anul acesta indiferent de seria in care vom juca. Avem foame de rezultate bune " , a declarat Dan Ilies pentru www.brasovultau.ro

Comentarii

Ultimă oră