Sari la conținut

O victorie și o înfrângere pentru Olimpia CSU la Alba Iulia

o-victorie-si-o-infrangere-pentru-olimpia-csu-la-alba-iulia

Sâmbătă, 6 ianuarie, Olimpia CSU a debutat cu victorie în noul an. Elevele lui Dan Calancea s-au impus în deplasare, cu scorul de 70-66, contra formației CSU Alba Iulia, într-o partidă contând pentru etapa a 13-a a Ligii Naționale.

Cele mai bune marcatoare ale alb-albastrelor au fost Pesovic, cu 21 de puncte, Handford, care a înscris 17 puncte, și Higgins, aflată din nou în double-double, cu 16 puncte și 23 de recuperări.

Duminică, la prânz, cele două formații s-au întâlnit din nou, într-un meci contând pentru etapa a 5-a din Cupa Europei Centrale. Brașovencele au fost învinse la limită, scor 90-91, după 3 reprize de prelungiri.

Meciul a fost fără miză, însă, având în vedere că Olimpia CSU este deja calificată în Final Four-ul competiției.

Cele mai bune marcatoare din meciul de duminică au fost Munteanu, cu 27 de puncte, și Handford, care a reușit 22 de puncte, în timp ce Higgins și Pesovic s-au aflat în double-double, respectiv triple-double.

Următorul meci al Olimpiei CSU va avea loc joi, 11 ianuarie, de la ora 18, la Sala Sporturilor “Dumitru Popescu Colibași”. Elevele lui Dan Calancea vor înfrunta formația austriacă Flying Foxes, în ultimul meci din grupele Cupei Europei Centrale.

Comentarii

Ultimă oră