Sari la conținut
o-victorie-si-doua-infrangeri-in-amicale

Echipa de handbal Corona Brașov a încheiat turneul amical din Slovacia cu o victorie și două înfrângeri. Cu toate astea, antrenorul Costică Buceschi a declarat că turneul a fost extrem de util pentru echipă și că i-a permis să vadă exact care sunt zonele în care mai trebuie să lucreze.

Corona Brașov a pierdut două dintre cele trei partide amicable disputate în Slovacia, la finalul săptămânii trecute. Elevele lui Costică Buceschi au fost învinse de unguroaicele de la Kisvarda cu 32-31 și de slovacele de la Iuventa Michalovce cu 37-26.

Ele s-au impus doar în fața polonezelor de la Zaglebie Lubin, cu 34-32.

Cele mai bune marcatoare ale Coronei, în turneul amical din Slovacia, au fost Buceschi cu 15 reușite, Chiper cu 19 goluri înscrise și Popa, care le-a învins de 11 ori pe portărițele adversarelor.

În perspectiva antrenorului, turneul a fost util pentru pregătirea handbalistelor în vederea noului sezon competițional.

„A fost un turneu de pregătire util, cu adversari cu stil de joc diferit, iar acest lucru ne-a prins bine pentru că ne-a arătat foarte bine ce mai trebuie să lucrăm. Nu s-a pus accent pe rezultatul final deoarece suntem în perioada de căutări a unei formule cât mai clare de joc. Din fiecare meci avem ce învăţa. Au fost unele carenţe pe ambele faze la care trebuie să lucrăm în perioada următoare. În fiecare partidă de verificare încercăm mai multe variante de joc pentru a fi pregătiţi cât mai bine la startul sezonului.”

Întoarse în România, sportivele Coronei îşi vor relua pregătirea la Braşov marți.

Comentarii

Ultimă oră