Sari la conținut
o-vedeta-de-la-kanal-d-divorteaza

Prezentatorul TV,  Christian Sabbagh, trece prin momente dificile după ce divorţează după un deceniu de mariaj.    Christian Sabbagh spune că are sufletul sfâşiat.
În prezent, principalul său obiectiv este acela de a-şi proteja fiica de implicaţiile acestei decizii dificile pe care a luat-o împreună cu fosta lui soţie.

“Povestea mea nu se află la prima cumpănă. În urmă cu trei ani, s-a vorbit despre destrămarea căsniciei mele. Am reușit atunci să dezamorsez tensiunea care era la un pas să ne separe. Din nefericire, lucrurile au recidivat, iar eu și soția mea am ajuns, de ceva timp, într-o situație de criză fără ieșire. De ce s-a ajuns aici… este o chestiune care ne privește personal. Pur și simplu am ales ca doi adulți, responsabili de actele lor, să ne continuăm viețile separat. Asta nu mă împiedică să continui să îmi respect soția. (…)

Ca orice tată pus într-o astfel de ipostază, am sufletul sfâșiat. Diamantele cărora le-am dat viața și care-mi poartă numele, Eduard și Yasmine, nu vor trăi departe de mine. Nici măcar de zidurile caselor lor. Statutul de părinte mă obligă să îi protejez indiferent unde s-ar afla. Mă doare faptul că nu-i pot strânge în brațe ori de câte ori doresc, atunci când, frânt de oboseală, vin de la serviciu sau când mă întorc din delegațiile istovitoare la care meseria de jurnalist mă obligă. Asta nu mă împiedică, fără ca ei să știe, să le fiu alături în orice clipă a vieții”, a scris Christian Sabbagh pe Facebook.

Comentarii

Ultimă oră