Sari la conținut

O nouă şcoală primară privată, cu predare bilingvă, se deschide la Braşov

O nouă şcoală primară privată, cu predare bilingvă, română – engleză, îşi va deschide porţile în luna septembrie la Braşov. Înfiinţată de către o echipă de educatori cu vastă experienţă didactică şi managerială în ţară şi străinătate, şcoala EDUSMART sau, pe scurt, ESB, adică English School Braşov, va funcţiona în incinta Colegiului Tehnic „Mircea Cristea”, în corpul de clădire care găzduieşte clasele primare ale colegiului precum şi o grădiniţă privată cu predare în limba engleză.
Dorind să ofere o alternativă educaţională de excelenţă, atât de necesară în societatea românească actuală, această şcoală va fi benefică pentru copii, aceştia continuând să îşi dezvolte deprinderile şi cunoştinţele de limba engleză acumulate în anii de grădiniţă.
Şcoala va oferi o educaţie echilibrată, conformă cu ­curriculum-ul naţional, îmbinând tradiţionalul cu modernul, atât în conţinut, cât şi ca metode de predare şi învăţare, materiale folosite, tipuri de activităţi educaţionale. Şcoala este organizată cu program şi cluburi after-school.
La absolvirea ciclului primar, elevii vor beneficia de abilităţi superioare de învăţare, creativitate, comunicare orală şi scrisă în cele două limbi de predare, română şi engleză, precum şi în a treia limbă, germană (introdusă din clasa a doua).
Copii îşi vor putea dezvolta armonios personalitatea, cunoştinţele, abilităţile de lucru în echipă, se vor integra în comunitate şi îşi vor spori interesul pentru lumea înconjurătoare prin intermediul jocului, al instrucţiei organizate, lecturii, descoperirii şi experimentării.
Pentru început, se fac înscrieri în clasa pregătitoare şi clasa a I-a.
Mai multe informaţii puteţi afla accesând site-ul şcolii: www.edusmartschool.ro

Comentarii

Ultimă oră