Sari la conținut

O nouă medalie pentru CSM Brașov la „naționalele” de sabie

o-noua-medalie-pentru-csm-brasov-la-nationalele-de-sabie

Diana Crețu, de la CSM Brașov, a terminat pe podium Campionatul Național de sabie rezervat cadeților.

Sportiva antrenată de Marius Gălățanu, a obținut medalia de bronz, după ce a fost învinsă în asaltul pentru intrarea în finală, de cea care avea să câștige concursul-Martiș Sabina (CSA Steaua București).

Natalia Bugaevski (CSTA București) a terminat pe locul 2, iar ceea de-a doua medalie de bronz a fost cucerită de Ilinca Pantiș (Riposta București).

Ceilalți sportivi de la CSM Brașov, s-au clasat după cum urmează: 23 - Ana Maria Botezatu, 24 - Ștefania Szabo, 27 - Alesia Cîdă, 31 - Vanessa Danciu.

Competiția desfășurată în sala Ana Pascu din Bucureşti, a aliniat la start 44 de sportive de la toate cluburile de profil din țară.

După Campionatul Național, sportivii brașoveni au concurat la Cupa Riposta 2017 - Circuit European de Cadeți, competiție care a fost organizată în week-end, în sala Polivalentă din București (82 de sportivi, 12 țări participante).

Rezultatele sabrerelor de la CSM Brașov, au fost următoarele: Diana Crețu - locul 14, Ana Maria Botezatu - locul 31(5 ani sub categoria de vârstă), Vanessa Danciu - locul 51 (4 ani sub categoria de vârstă), Alesia Cîdă - locul 53, Szabo Ștefania - locul 54. Foarte bună a fost și evoluția Robertei Ciobanu (CS Dinamo- antrenor Rareș Dumitrescu), care a încheiat competiția pe locul 16.

Sursa: bzb.ro

Comentarii

Ultimă oră