Sari la conținut

O nouă generație de mecanici în “Tabăra Meseriașilor din Țara lui Andrei”

o-noua-generatie-de-mecanici-in-tabara-meseriasilor-din-tara-lui-andrei

În cele 7 zile petrecute în “Tabăra Meseriașilor din Țara lui Andrei”, desfășurată la Bran, județul Brașov, mecanicii au învățat cum să comunice eficient și să își dezvolte spiritul antreprenorial și cel civic, cum să lucreze în echipă sau să se prezinte în fața unui angajator.

În cadrul atelierelor practice copiii au avut ocazia să petreacă trei zile în atelierul lui Gabi Onofrei din Brașov și au primit numeroase sfaturi despre cele mai importante lucruri pe care ar trebui să le știe un mecanic.

La finalul săptămânii dedicate mecanicilor, sub îndrumarea lui Gabi Onofrei, cei 50 de elevi au construit 4 bănci din metal și lemn care vor fi amplasate în Parcul Central din Brașov.

Anul acesta, o nouă generație de 270 de elevi din școlile profesionale și liceele tehnologice din România vor participa la acest proiect de dezvoltare personală și profesională.

Tabăra Meseriaşilor din Ţara lui Andrei se află la a 2-a ediție și face parte din „România Meseriaşă”, o campanie de susţinere a învățământului profesional din România.

Comentarii

Ultimă oră