Sari la conținut

O nouă experiență de shopping la Casa Rusu Brașov

o-noua-experienta-de-shopping-la-casa-rusu-brasov

Magazinul de mobilă Casa Rusu din Centrul Comercial Coresi Shopping Resort, s-a redeschis, dorind să aducă brașovenilor cele mai noi și inovative produse de mobilier, tapițerie și decorațiuni interioare.

Cu o suprafață generoasă de peste 700 mp, showroom-ul Casa Rusu permite tuturor clienților să descopere cele mai noi tendințe de design interior ale anului 2021, un an în care, mai mult ca oricând disponibilitatea pentru experimentele îndrăznețe, pentru amestecuri de stiluri, texturi și contraste de culori vii este definitorie.

De la interesul din ce în ce mai crescut pentru materiale naturale și piese de mobilier durabile, la celebrarea individualității și unicității, texturi bogate, combinații complexe de culori, linii fine, materiale plăcute la atingere și până la asimetrie, fără a încălca însă armonia generală a spațiului, Casa Rusu propune clienților săi decoruri armonioase, elegante, confortabile și pline de căldură.

Fie că este vorba despre amenajarea unui living spațios, a unei bucătării în tendințe sau a unui dormitor confortabil, călătoria în sohowrrom-ul Casa Rusu oferă acces la o gamă diversificată de produse menite să satisfacă exigențele oricărei locuințe moderne.

„Într-un nou format pentru o nouă experiență de shopping, acest magazin se adresează brașovenilor, dar nu numai! Avem, cu ocazia deschiderii, un pachet de reduceri foarte interesante, care pot ajunge până la 60 %. Aceste reduceri se aplică, în special, asupra categoriei de produse aflate în topul preferințelor clienților noștri.” a declarat Marius Raia Director de Expansiune și Dezvoltare Casa Rusu

Astfel, brașovenii și nu numai sunt invitați în showroomul de pe Str. Zaharia Stancu 1, de luni până duminică între orele 10:00 și 21:00 pentru a descoperi mobila ideală, decorațiunile interioare unice și soluțiile de amenajări interioare avantajoase, originale și moderne, care cu siguranță vor îmbunătăți și eficientiza decorul oricărei case și vor transforma orice încăpere, într-un spațiu mai comod, mai practic și mai elegant.

„De asemenea, pe lângă partea de produse, venim și cu servicii aferente: partea de livrare, de transport, asamblarea produselor, montajul corpurilor suspendate pe perete acolo unde se solicită. Aceste servicii sunt disponibile în magazinul nostru la cerere.” a mai adăugat Marius Raia Director de Expansiune și Dezvoltare Casa Rusu

Pe parcursul celor aproximativ 3 decenii, Casa Rusu s-a dezvoltat constant, deținând în prezent o rețea de 20 magazine proprii în București, Timișoara, Oradea, Cluj-Napoca, Pitești, Brașov, Sibiu, Constanța, Piatra Neamț, Bacău, Botoșani, Buzău, Satu Mare și Baia Mare, cu suprafețe cuprinse între 1.300 si 6.000 mp, o tehnologie modernă și o capacitate crescută de producție.

Mai multe informații despre produsele Casa Rusu și galerii de imagini sunt disponibile pe website și pe pagina de Facebook.

De asemenea, mobilierul poate fi achiziționat și online pe www.casarusu.ro

Comentarii

Ultimă oră