Sari la conținut
o-educatie-premium-pentru-toti-copiii

O educaţie premium pentru toţi copiii! Acesta este sloganul unităţii educaţionale AFTER SCHOOL COPIII  PREMIUM, unde micuţii pot urma cursuri organizate în premieră în judeţul nostru şi vorbim despre ore de cofetărie şi nutriţie, activitate ce se desfăşoară în parteneriat cu cofetăria DELIS DANA.

Un lucru foarte important este şi faptul că participanţii la cursurile organizate de specialiştii AFTER SCHOOL COPIII  PREMIUM beneficiază de o ofertă educaţională variată care cuprinde: efectuarea temelor în timp util sub îndrumarea cadrelor didactice specializate, curs de limba engleză, curs de creativitate şi pictură, curs de cofetarie si nutriţie, excursii şi plimbări tematice, petreceri.

AFTER SCHOOL COPIII  PREMIUM este un centru educaţional şi de recreere pentru copii cu vârste cuprinse între 4 şi 11 ani. Unitatea este dotată cu bibliotecă şi cu o gamă variată de materiale de lucru,  jocuri si jucării diverse, dulăpioare personale, iar printre facilităţi se mai numără şi transportul, dar şi masa servită la restaurant.

În perioada anului şcolar  centrul este deschis în intervalul orar 12-18, iar  în vacanţe în intervalul 08:00 - 18:00.

Mai multe informaţii si detalii puteţi afla de pe pagina de facebook : Afterschool Copiii Premium sau de la sediul centrului situat pe strada Avram Iancu, nr. 26A.

La AFTER SCHOOL COPIII  PREMIUM ne mândrim cu o ofertă educaţională variată şi interesantă, începând de la preocuparea continuă pentru efectuarea lecţiilor, care întotdeauna trebuie să fie gata la timp şi corect, până la cursurile recreative şi de curând am introdus noi cursuri de nutriţie. Şi pentru că vorbim despre nutriţie, acordăm o atenţie deosebită în ceea ce priveşte alimentaţia copiilor, de aceea servim masa la restaurant, iar meniul îl stabilim cu bucătarul, în funcţie de necesităţile nutriţionale ale copiilor, a spus prof.Zâna Adriana Racu, manager AFTER SCHOOL COPIII  PREMIUM.

Comentarii

Ultimă oră