Sari la conținut

O echipă de voluntari reabilitează o aripă a Staționarului Tractorul

o-echipa-de-voluntari-reabiliteaza-o-aripa-a-stationarului-tractorul


  Secția de Urologie din Tractorul, reparată și modernizată cu sponsorizări și voluntari!

Un șantier la care lucrează de zor voluntari a fost deschis în urmă cu o lună la etajul al doilea din aripa veche a Staționarului Tractorul, care face parte din secția Urologie.

Aici, o echipă de voluntari ai companiei brasovene Kasper Development reabilitează saloanele, grupurile sanitare și holul, în cadrul unei acțiuni de sponsorizare a spitalului inițiate de către Daniela Kasper, fondatoarea firmelor de construcții Avantgarden Immo Invest și Kasper Development.

„Am căutat un spațiu medical cât mai degradat pe care să-l reparăm și să-l modernizăm și ne-a fost indicat Staționarul Tractorul. Ne-am propus să terminăm lucrările în decurs de șase săptămâni și am încredere că până la finele lunii noiembrie vom reuși să punem la dispoziția Spitalului Județean un etaj modern, în conformitate cu cerințele actuale în ceea ce privește asigurarea unui act medical de calitate. Practic, împreună cu colegii mei desfășurăm aici o acțiune de voluntariat, dar și de team-building, ceea ce ne consolidează spiritul de echipă, ne face să ne redescoperim reciproc și să colaborăm mai eficient”, a spus Daniela Kasper.

Proiectul de reabilitare (reconstrucție, modernizare) a acestei aripi a Staționarului Tractorul a fost posibil cu implicarea directă a 110 voluntari de la compania Kasper Development. Echipele de voluntari constituite din fete și băieti au fost coordonate de ingineri în construcții.

Managerul SCJU Călin Cobelschi a precizat că dotarea cu mobilier și aparatură a spațiilor modernizate va fi asigurată ulterior cu sprijinul CJ Brașov.

La finalizarea acestui proiect, personalul Spitalului Tractorul – medici și asistente, precum și pacienții care vor fi tratați aici se vor putea bucura de următoarele spații renovate și modernizate: o sală de tratament, un salon cu 6 paturi pentru bolnavii de la secția Urologie, un cabinet doctor, o sală de radiologie, un grup sanitar la secția Urologie, un grup sanitar la secția Chirurgie, un duș, o magazie, două spații pentru studenții aflați în practică, un oficiu de alimente, două cabinete asistente și holuri.

Valoarea investiției cu care firma sponsorizează SCJU Brașov se cifrează la 55.000 de euro.

Comentarii

Ultimă oră