Sari la conținut

O braşoveancă, executată silit pentru un credit pe care nu l-a făcut!

o-brasoveanca-executata-silit-pentru-un-credit-pe-care-nu-la-facut

O braşoveancă riscă să ajungă în stradă din cauza unui credit pe care spune că nu l-a făcut niciodată. Tânăra s-a trezit cu o citaţie de executare silită pentru suma de 750.000 de lei. A cerut socoteală reprezentanţilor băncii, dar aceştia i-au arătat un contract de credit în care era desemnată drept girant.

Braşoveanca susţine că semnătura din contract nu-i aparţine este a ei şi a cerut ajutorul autorităţilor. Până acum însă, nu s-a rezolvat nimic. Ba din contră. Conturile i-au fost blocate şi se aşteaptă acum la ce e mai rău, potrivit Antena 3.

La 1 noiembrie 2010, Raluca Badea din Zărneşti a vândut firma pe care o deţinea unui braşovean. Avea să afle că, exact în ziua în care a bătut palma pentru vânzarea societăţii, a fost aprobat un credit în valoare de 600.000 de lei. Sumă la care, în patru ani, s-au adunat dobânzi şi penalităţi de 150.000de lei.

Femeia figurează în acte ca fiind girantul personal al societăţii care a luat creditul şi este obligată acum să plătească datoria uriaşă. Altfel, riscă să fie executată silit şi să fie aruncată în stradă.

Tânăra bănuieşte că cel care a contractat creditul este chiar bărbatul căruia i-a vândut firma. Femeia a depus plângere la poliţie.

Comentarii

Ultimă oră