Sari la conținut

O actriţă şi-a dat foc în faţa Primăriei din Sfântu Gheorghe

o-actrita-sia-dat-foc-in-fata-primariei-din-sfantu-gheorghe

Femeia şi-a dat foc ieri după ce şi-a turnat benzin ă pe corp. A suferit mai multe arsuri, iar acum se află la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov.

Femeia şi-a dat foc după ce nu a reuşit să se reangajeze la teatrul din localitate de unde îşi dăduse demisia în 2010. Ea a avut o conversaţie telefonică cu primarul Antal Arpad care i-a explicat că trebuie să dea concurs pe post atunci când vor fi locuri libere.

Reprezentanta Biroului de Comunicare şi Imagine a Primăriei, Knop Ildiko, a declarat, pentru Agerpress, că femeia a solicitat săptămâna trecută o întâlnire cu primarul municipiului Sfântu Gheorghe, Antal Arpad, pentru a fi reangajată la Teatrul „Andrei Mureşanu“, aflat în subordinea Consiliului local, dar întrucât acesta nu se afla în birou, au fost puşi în legătură telefonică. Knop Ildiko a precizat că primarul i-a explicat că îşi va putea redobândi serviciul doar dacă vor fi locuri de muncă vacante şi se va prezenta la concurs, aceasta fiind singura cale legală.

„Ne pare foarte rău că s-a ajuns în această situaţie extremă, dar din păcate nu există altă soluţie legală pentru a fi reangajată”, a declarat Knop Ildiko, pentru sursa citată. Femeia a suferit arsuri de gradul I pe faţă, mâini şi abdomen, iar acum se află internată la Secţia de Chirurgie Plastică a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov.



Citeste mai mult: adev.ro/odsfa3

Comentarii

Ultimă oră