Sari la conținut
nunta-in-crama-cetatii-fagaras-

Nunţi într-un decor de poveste! De asta vor avea parte tinerii care vor alege să îşi petrească cea mai frumoasă zi a vieţii lor la Cetatea Făgăraş, mai exact în crama fortificaţiei. Conducerea Muzeului Vasile Literat, instituţia care administrează Cetatea, a decis să ofere spre închiriere publicului această locaţie, unde să poată fi organizate de la conferinţe şi simpozioane, la evenimente private precum nunţi sau botezuri.
Cinci mii de lei este preţul pe care vor trebui să îl plătească cei care îşi vor organiza nunta în crama Cetăţii Făgăraş pentru închirierea sălii. În perioada imediat următoare, Consiliul de Administraţie al Muzeului va decide şi un regulament pentru organizarea evenimentelor şi va stabili dacă va fi necesară achiziţionarea de alt mobilier faţă de cel existent.
Reprezentanţii instituţiei au prevăzut un tarif diferit pentru evenimentele cu caracter cultural ce vor fi organizate acolo. Astfel, pentru colocvii sau conferinţe preţul perceput va fi de două mii de lei. În această sală nu s-au mai făcut nunţi din anul 2009, iar cele care se vor face de acum vor avea la bază un sistem de catering pentru mâncare şi băutură.

Comentarii

Ultimă oră