Sari la conținut

Noua clădire a Spitalului Sf. Constantin va fi inaugurată în noiembrie

noua-cladire-a-spitalului-sf-constantin-va-fi-inaugurata-in-noiembrie

Noua clădire a Spitalului Sf. Constantin de pe Calea Bucureşti, la ieşirea din Braşov, va fi inaugurată până la finele acestui an, cel mai probabil la începutul lunii noiembrie 2018.

În paralel, spitalul a demarat o campanie de recrutare, fiind în căutarea medicilor specialişti sau primari în domeniile radiologie-imagistică, neurochirurgie, ATI, gastroentorologie, pneumologie, nefrologie, medicină fizică şi de reabilitare, precum şi în alte specializări.

În vară, Mihai Miron, acţionarul majoritar al companiei Teo Health, cea care coordonează spitalul, anunţa că „discutăm cu 65 de medici români din Franţa, Germania pentru repatrierea acestora. Performanţa se face cu oameni cu pasiune, cu dorinţă de-a performa, cu salarii bune dar prioritară este asigurarea cadrului şi dotarea corectă cu echipamente”.

Spitalul Sf. Constantin Braşov, care a fost deschis în 2011 şi care se întinde pe o suprafaţă de 3.500 mp în locaţia de pe str. Iuliu Maniu, este unul dintre cei mai mari zece jucători privaţi de pe piaţa locală. Prin investiţiile pentru extindere, practic se va dezvolta un nou spital. Dezvoltarea se va face în etape, pe un teren de trei hectare, investiţia totală fiind de 18 milioane de euro. Anul trecut Spitalul Sf. Constantin din Braşov, operat de firma Teo Health, a finalizat afaceri de 46,8 milioane de lei, faţă de 37,3 milioane de lei în anul anterior.

Comentarii

Ultimă oră