Sari la conținut

„Noile schimbări fiscale și impactul lor în mediul de afaceri local”, abordate la Brașov

noile-schimbari-fiscale-si-impactul-lor-in-mediul-de-afaceri-local-abordate-la-brasov

„Noile schimbări fiscale și impactul lor în mediul de afaceri local” - Atelierele de Know How la Brașov, pe 11 mai 2018

CON-firm, una dintre cele mai importante firme de consultanță juridică și financiară cu acționariat 100% românesc, împreună cu Camera de Comerț și Industrie Brașov și Uniunea Generală a Industriașilor din România organizează vineri, 11 mai 2018, cea de-a patra ediție a Atelierelor de Know-How. Evenimentul prilejuiește conferința cu tema „Noile schimbări fiscale și impactul lor în mediul de afaceri”.

Într-o lume în permanentă schimbare, dificultățile adaptării la mediul de afaceri sunt din ce în ce mai mari. De aceea, practicieni din mediul de business și reprezentanți ai administrației statului și-au unit eforturile pentru a oferi know how tuturor celor interesați de mediul de afaceri din România.


    „Atelierele de know-how” sunt inițiate de CON-firm, una dintre cele mai importante firme de consultanță juridică și financiară cu acționariat 100% românesc. Inițiativa acestei acțiuni datează de anul trecut, în prezent organizând ediția cu numărul 4, la Brașov.


    Ce se întâmplă cu plata defalcată a TVA, impozitul pe profit, impozitul pe venitul microintreprinderilor sau ce ar trebui să știe orice manager despre procedura reorganizării judiciare sunt doar câteva din temele de discuţie pe care le vor aborda speakerii invitați: Adrian Bența (Consultant Fiscal), Nasty Vlădoiu (Preșendintele Camerelor de Comerț Bilaterale), Andreea Rusănescu (Practician în Insolvență AA Total Insolvency), Ciprian Lucian Roșca (Secretar de Stat la Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice), Valeriu Sălăvăstru (Director Direcția Impozite și Taxe Locale) și Sorin Susanu (Director General OPC Brașov).

„Atelierele de know-how” se desfășoară vineri, 11 mai 2018, la BRASOV BUSINESS PARK ( Str. Ionescu Crum, nr 1), la Sala Stefan Luchian între orele 12:30 – 16:30. Participarea este gratuită, în limita locurilor disponibile.

Și-au anunțat participarea aproximativ 100 persoane (antreprenori, bancheri, consultanți financiari, consultanți fiscali, avocați, juriști, autorități locale, presa).

Printre temele ce vor fi abordate la seminarii se află:


– Provocarea anului 2018 – transferul integral al contribuţiilor de asigurări sociale în sarcina angajatului.
– Plata defalcată a TVA – provocări și riscuri.
– Cum poate fi stimulată creșterea economică și cea a locurilor de muncă prin noile măsuri fiscale?
– Industria serviciilor financiar-bancare în contextul ,,revoluției fiscale”
– Poziția institutiilor financiar-bancare față de insolvență
– Restructurare vs. Reorganizare.


  După expuneri și cuvântări, între orele 15:30 – 16.30 va avea loc „Lunch & networking”.

Pentru înscriere, doritorii sunt invitați să completeze formularul de participare accesând: www.atelierele-de-know-how.ro .

Comentarii

Ultimă oră