Sari la conținut

„Nocturna bibliotecii“, un eveniment care s-a bucurat de succes, la Făgăraș

nocturna-bibliotecii-un-eveniment-care-sa-bucurat-de-succes-la-fagaras

   Zeci de elevi, profesori, dar şi făgărăşeni interesați de cunoaștere au luat parte joi, 23 noiembrie 2017, la un eveniment devenit deja tradiţional: „Nocturna bibliotecii“.

Biblioteca „Octavian Paler“ din municipiul Făgăraș a fost joi seara loc pentru artă interpretativă, noaptea cărţilor deschise, recital de poezie, dar şi multe alte activităţi dedicate bibliotecii.

Evenimentul a reuşit să adune făgărăşeni de toate vârstele, care şi-au făcut timp pentru câteva ore pentru literatură şi activităţile dedicate bibliotecii.

Printre participanţi s-au numărat elevi şi profesori de la „Radu Negru“ și de la Liceul Teologic Ortodox „Constantin Brâncoveanu“.

Cu ocazia acestui eveniment a avut loc vizionarea unui film: „Fata cu cercel de perlă” (care deține trei nominalizări la Oscar), o adaptare după romanul omonim al lui Tracy Chevalier.


    „Nocturna bibliotecii“, desfășurată la Biblioteca Municipală Octavian Paler din Făgăraş, cu începere de la ora 18.00, a avut o agendă extrem de amplă, a reunit mai multe momente importante, prezentări și dezbateri:

- Cercetașii Țării Făgărașului. Clubul de Vacanță, în parteneriat cu Biblioteca Municipală Octavian Paler – lideri de grup: Aurel Frâncu, Cristina Frâncu, clasa a IV-a, Colegiul Național „Radu Negru“.
- Șezătoare urbană. Arta decorativă, promovare noi membri
- Artă interpretativă – Clubul Laudatio
- Iamblichos, „Viața lui Pitagora“ – eseu prof. Ioan Mihali.
- Artă interpretativă chitară
- Univrsul sferic poetic eminescian în viziunea Ioanei M. Petrescu. Prezintă prof. Viorica Bica – director Biblioteca Municipală „Octavian Paler“
- Artă interpretativă vocală
- „De ce ne place să mințim și să fim mințiți?“, Prezentare eseuri
- Artă interpretativă nai
- Eseu Clubul Laudatio
- Jocurile de rol în învățarea literaturii române
- Vizionare film – Fata cu cercel de perlă

Comentarii

Ultimă oră