Sari la conținut
nimic-la-nimic

Formaţia FC Braşov a încheiat la egalitate, scor 0-0, meciul susţinut, aseară, pe teren propriu, în compania echipei Universitatea Cluj, în etapa a 23-a a Ligii I. La finalul unui meci foarte slab, cele două echipe s-au mulţumit cu câte un punct fiecare, prea mult pentru fotbalul prestat pe Tineretului. Cele două echipe au fost străine de fotbal, partida fiind cu mult sub nivelul unui joc de liga a doua. Mult mai interesante au fost evenimentele din tribune, după ce jandarmii au intervenit şi au reţinut câţiva suporteri braşoveni. În ultimul meci al etapei, CFR Cluj şi Rapid au remizat, scor 0-0. Iată rezultatele complete înregistrate în runda cu numărul 23: CS Turnu Severin - Gaz Metan Mediaş 2-0, Concordia Chiajna - Astra Giurgiu 0-2, Gloria Bistriţa - Oţelul Galaţi 2-1, Pandurii Târgu Jiu - CSMS Iaşi 3-1, Petrolul Ploieşti - Dinamo Bucureşti 2-1, Viitorul Constanţa - Ceahlăul Piatra Neamţ 2-2, Steaua Bucureşti - FC Vaslui 1-0, FC Braşov - Universitatea Cluj 0-0 şi CFR Cluj - Rapid Bucureşti 0-0. În clasament pe pima poziţie se situează Steaua cu 59 de puncte, la 12 lungimi distanţă de ocupanta locului secund, Astra Giurgiu care a acumulat 47 de puncte. Ultima treaptă a podiumului le revine celor de la Pandurii Târgu Jiu cu 44 de puncte. FC Braşov este pe locul nouă cu 30 de puncte.

Antrenorul echipei FC Braşov, Adrian Szabo, a declarat la finalul partidei cu Universitatea Cluj, scor 0-0 că îşi asumă în totalitate rezultatul final. „Din păcate, a fost un joc pe care nu am reuşit să îl câştigăm pentru că probabil eu nu am reuşit să capacitez suficient echipa, cu toate că le-am spus cât de importante sunt cele trei puncte din acest meci. Nu am ştiut să combatem jocul lor fragmentat, din cauza asta băieţii s-au enervat şi şi-au pierduit luciditatea. De departe a fost cel mai slab meci al nostru din acest retur. Nu ne-am impus jocul şi îmi asum întreaga vină. Să sperăm că acest joc ne va trezi pe toţi la realitate şi că vom arăta o altă faţă în meciurile care urmează. Mă doare că nu am câştigat. Dacă vom continua aşa pot apărea probleme cu retrogradarea, fiecare joc fiind extrem de important de acum încolo", a spus Szabo.

Antrenorul Universităţii Cluj, Ionel Ganea, a declarat la finalul partidei, încheiată la egalitate, 0-0, în deplasare cu FC Braşov, că echipa sa este cea care a pierdut două puncte. „Felicit formaţia FC Braşov, este o echipă care joacă frumos acasă şi care pierde greu. A fost un meci dificil, este un punct meritat, dar îmi felicit băieţii pentru jocul prestat în seara asta. Dacă aveam puţin mai multă încredere în noi puteam pleca cu toate cele trei puncte de la Braşov. Cred că noi suntem cei care am pierdut două puncte, Braşovul nu a avut nicio ocazie. Trebuie să continuăm tot aşa, lupta pentru evitarea retrogradării este departe de a se fi terminat", a declarat Ganea.

Comentarii

Ultimă oră