Sari la conținut

Nemţii de la Amann, își extind capacitatea de producţie la Hărman

nemtii-de-la-amann-isi-extind-capacitatea-de-productie-la-harman

Nemţii de la Amann, care produc aţă industrială la Hărman, vor să îşi extindă capacitatea de producţie!

Compania Amann România, care face parte din grupul german Amann International GmbH, intenţionează să dezvolte fabrica de la Hărman, urmând să investească într-o nouă hală de producţie, arată datele Agenţiei pentru Protecţia Mediului, care trebuie să îşi dea avizul pentru realizarea construcţiei.


   Grupul german Amann International GmbH a mărit în 2018 capitalul social al companiei Amann România, care deţine o fabrică la Hărman, în judeţul Braşov, cu 16 milioane de lei (aproximativ 3,45 milioane de euro). Potrivit unor informaţii apropiate companiei, sumele urmau să fie folosite pentru extinderea business-ului din România.


   Compania germană a avut anul trecut afaceri de 88,81 milioane de lei (18,7 milioane de euro) în 2018 – ultimul an de raportare. Numărul mediu de angajaţi a crescut în 2018 de la 201 la 247 de angajaţi.


   Amann România a fost înfiinţată în 2006 şi produce în primul rând diferite articole ale liniei de fire de poliester, în principal cu ajutorul instalaţiilor de vopsit şi a maşinilor de confecţionat.


   Grupul Amann este o afacere de familie fondată în 1854 în Bonnigheim, în sud-vestul Germaniei. Grupul a ajuns unul din principalii producători mondiali de aţă de cusut industrială.


      Grupul Amann deţine fabrici în Germania, Cehia, Marea Britanie şi România.

Comentarii

Ultimă oră