Sari la conținut

Tabloidele de Bucucureşti i-au găsit o poreclă miliardarului braşovean  Ion Neculaie- IRI DOI.

Surorile Gabor au, din câte se pare, un anumit „ceva” pentru bărbaţii trecuţi de 50 de ani. Moni a avut ceva mai mult noroc, fiind măritată câţiva ani cu Iri. Ramona nu s-a lăsat mai prejos şi, potrivit revistei Star, a ajuns în preajma miliardarului braşovean Ioan Neculaie.
A remarcat-o la o prezentare de modă. Patron al Uzinei de Camioane Roman şi a echipei de fotbal FC Braşov, afaceristul de sub Tâmpa ar avea o avere estimată la mai bine de 200 de milioane de euro. Sursa citată notează că Neculaie a cunsocut-o pe Ramona chiar la Braşov, în timpul unei prezentări de modă. Şi, fără îndoială, i-a plăcut ceea ce a văzut. Atât de mult încât a făcut imediat rost de numărul de telefon al brunetei. Lucrurile ar fi mers şi mai bine dacă iubitul oficial al Ramonei, Gabi, fiul lui Niculae Bădălău, fost prefect de Giurgiu, fost deputat PSD şi afacerist de succes în domeniul imobiliar, nu i-ar fi făcut Ramonei o farsă care a pus-o într-o situaţie penibilă.
I-a schimbat numărul din telefon. Povestea este redată în ultimul număr al revistei „Spy”. Bădălău s-a supărat, după ce a surprins-o pe Ramona vorbind pasional cu miliardarul la telefon. Verificând aparatul Ramonei, a găsit mai multe SMS-uri fierbinţi schimbate cu miliardarul braşovean. Aşa că Bădălău a schimbat numărul lui Neculaie din telefonul Ramonei cu un număr de-al lui. Apoi, a continuat cu SMS-urile pasionale. În ultimul pe care i l-a trimis, îi cerea Ramonei să-l aştepte la Hotelul Radisson, pregătită pentru o partidă de sex. Dar nu singură, ci însoţită de o prietenă, dispusă la o aventură în trei. Totul, bineînţeles, pentru o sumă consistentă, de 10.000 de euro.
S-a ales doar cu 100 de lei. Ramona s-a conformat rapid, găsind o prietenă despre care se zice că ar fi jucat în câteva producţii pornografice. Numai că pe uşa camerei de hotel, atunci când fetele erau „bine încălzite”, în loc de Neculaie a intrat Gabi Bădălău. Tărăşenia s-a terminat prost pentru Ramona, care se aştepta la un câştig consistent. Gabi i-a aruncat o bancnotă de un million vechi pe pat, spunându-i că nu merită mai mult, apoi a plecat. După ce istorioara de budoar a fost făcută publică de revista „Spy”, deşi miliardarul Neculaie nu a fost personaj principal, tabloidele l-au botezat Irinel doi.

Neculaie, un bărbat generos. Conform revistei „Spy”, miliardarul braşovean Ion Neculaie „este foarte generos cu fetele care îngenunchează în faţa lui”. Neculaie ar oferi 10.000 de euro pentru o partidă de sex cu o vedetă. Unele dintre acestea, cum ar fi Alina Crişan şi Bianca Drăguşanu, „i-au oferit lui Neculaie clipe de neuitat”, scrie revista citată. Publicaţia trece în revistă femeile mult mai tinere decât miliardarul care au fost surprinse de paparazzi în compania lui. Printre acestea se numără Anca Nedea, fostul director general al lanţului de hoteluri ale lui Copos şi Corina Tifui, cea care ar fi iubita constantă din Braşov a omului de afaceri. Presa a mai vorbit de aventuri ale lui Neculaie cu Rocsana Marcu şi Andreea Raicu.

Comentarii

Ultimă oră