Sari la conținut

Ne putem bucura de bradul și ornamentele din Piaţa Sfatului şi în week-end-ul următor

ne-putem-bucura-de-bradul-si-ornamentele-din-piata-sfatului-si-in-weekendul-urmator

  Braşovenii şi turiştii care mai vor să se bucure de decorațiunile de iarnă din Piaţa Sfatului și de bradul de Crăciun, mai au la dispoziţie câteva zile.

Ornamentele de sărbători din Piaţa Sfatului au primit încă o păsuire și vor fi demontate abia de săptămâna viitoare.

Reprezentanţii Primăriei Braşov au anunţat că pomul de Crăciun va rămâne aprins şi în week-endul 18 ianuarie - 20 ianuarie 2019. Dar...de săptămâna viitoare va începe demontarea lui.

„Luăm în calcul şi posibilitatea ca, pe lângă bradul de Crăciun, în Piaţa Sfatului să rămână aprinsă fântâna luminoasă, dar şi ornamentele de pe Casa Sfatului”, a precizat purtătorul de cuvânt al Primăriei Braşov, Sorin Toarcea.

Dezafectarea iluminatului de sărbătoare a început săptămâna aceasta, cu demontarea căsuţelor de la Târgul de Crăciun din Piaţa Sfatului. Apoi vor fi date jos ornamentele luminoase montate pe stâlpii arterelor din Centrul Vechi al oraşului.

Ulterior, vor fi demontaţi pomii de Crăciun din Piaţa Unirii, Piaţa Enescu, Piaţa Sfântul Ioan şi vor dispărea instalaţiile luminoase de pe Primăria Braşov.

După încheierea acestor operaţiuni, vor fi demontate portalurile luminoase de pe strada Republicii şi ornamentele de pe arterele adiacente.

În ultima etapă, care este programată săptămâna viitoare va fi despodobită şi Piaţa Sfatului.

Comentarii

Ultimă oră