Caz incredibil la Buzău. Un bărbat al cărui braţ a fost smuls din umăr în urma unui accident a rămas mulilat pe viaţă după ce medicii au rătăcit membrul amputat. El cere acum despăgubiri pentru ceea ce a păţit în spital, scrie click.ro. Mihai Ionel Văduva, în vârstă de 42 de ani, a fost lovit de o maşină la sfârşitul lunii iulie. Braţul bărbatului, tată a trei copii, a fost smuls din umăr şi aruncat la 19 metri. Un vecin a luat braţul şi l-a ţinut în frigider până la venirea ambulanţei. Când se afla în maşina medicilor, victima s-a trezit cu el în braţe.
„Brațul care lipsea a fost luat de un vecin, pus într-o sacoșă și introdus într-un congelator pentru câteva minute. După ce pacientul a fost așezat într-o ambulanță, brațul a fost adus de la frigider“, a afirmat Rodica Corneci, purtător de cuvânt SAJ Buzău, conform reporterntv.ro.
„Mâna a fost luată de la locul accidentului, pur și simplu i-a pus-o în brațe, s-a trezit în salvare cu ceva foarte greu în brațe. Este șocant să te trezești cu mâna în brațe“, a spus Cătălina Văduva, fiica bărbatului mutilat.