Sari la conținut

Municipiul Brașov intră în scenariul roșu, din 30 septembrie

municipiul-brasov-intra-in-scenariul-rosu-din-30-septembrie-

Scenariul roșu pentru Brașov, din 30 septembrie, ora 0.

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Brașov a adoptat o nouă hotărâre privind constatarea incidenței cumulate a cazurilor de infectare cu virusul SARS-CoV-2 în municipiul Brașov.

Pentru că incidența cumulată a crescut la valoarea de 3,52/1000 în municipiul Brașov se vor impune o serie de restricții. Printre altele, brașovenii și turiștii vor avea acces la restaurante, baruri, nunți, botezuri, concerte doar cu certificatul verde care atestă vaccinarea, dacă s-au testat sau dacă au trecut prin boală.

Astfel, participarea este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV2 şi pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecţia cu virusul SARSCoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecţia cu virusul SARS-CoV2 nu mai vechi de 48 de ore, respectiv persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.

Comentarii

Ultimă oră