Sari la conținut

Moş Crăciun a ajuns în Piaţa Sfatului cu o maşină de la ISU

mos-craciun-a-ajuns-in-piata-sfatului-cu-o-masina-de-la-isu

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Braşov a lansat, ieri, o campanie inedită pentru braşoveni, pentru a le atrage atenţia asupra pericolelor care le-ar putea distruge sărbătorile de iarnă, dacă nu iau o atitudine preventivă de la bun început.

„Pompierii braşoveni împreună cu Moş Crăciun au desfăşurat o campanie preventivă de informare a populaţiei cu privire la principalele reguli de prevenire a incendiilor de care trebuie ţinut cont pe perioada sărbătorilor. Să nu lăsăm incendiile să ne umbrească Sărbătorile!

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Braşov vă urează sărbători fericite alături de cei dragi“, a spus purtătorul de cuvînt al ISU Braşov, cpt. Ciprian Sfreja.


   Pentru a fi mai convingători, pompierii au intrat în Piaţa Sfatului cu cîteva autospeciale, din care a coborît chiar Moş Crăciun, spre deliciul copiilor.

Atât Moşul, cît şi ajutoarele lui, pompierii, au împărţit apoi trecătorilor, părinţi, bunici şi copii, flyere cu recomandări preţioase pentru evitarea unor adevărate tragedii.

Tot în spiritul sărbătorilor care se apropie şi pompierii Detaşamentului din Făgăraş au făcut un gest nobil. Ei au strâns bani pe cont propriu şi au cumpărat cadouri pentru mai multe familii nevoiaşe. Astfel, o familie nevoiaşă cu cinci copii din localitatea Perşani a primit în dar de la pompierii inimoşi jucării, mîncare şi hăinuţe. De asemenea, o altă familie din Calbor, o mamă şi fiica acesteia cu dizabilităţi, a căror casă a fost afectată anul acesta în urma unei viituri, au primit vizita pompierilor care au venit la ele cu daruri. „Au încercat prin aceste gesturi să le facă sărbătorile de Crăciun puţin mai frumoase şi măcar pentru cîteva momente să le aducă zîmbetul pe buze şi bucurie în suflet“, a adăugat Ciprian Sfreja.

Comentarii

Ultimă oră