Sari la conținut

Mort pe şantierul mall-ului AFI Braşov. Al treilea accident de muncă raportat aici în ultima lună

mort-pe-santierul-mallului-afi-brasov-al-treilea-accident-de-munca-raportat-aici-in-ultima-luna

Un tragic accident de muncă a avut loc, luni după amiază, pe şantierul noului mall din Centrul Civic al Braşovului. Un bărbat a căzut de pe o schelă şi a rămas inconştient. La faţa locului a ajuns un echipaj SMURD, însă, din păcate, medicii nu au mai putut face nimic şi au declarat decesul bărbatului.
Este al treilea accident înregistrat în ultima lună pe şantierul AFI din Centrul Civic, un bărbat de 48 de ani şi unul de 43 de ani fiind răniţi pe parcursul lunii iunie.

„Informăm cu deosebit regret că un angajat al unuia dintre subcontractorii noştri a încetat astăzi(luni, n.r.) din viaţă pe şantierul AFI Braşov. În aceste momente grele, transmitem sincere condoleanţe familiei, apropiaţilor şi colegilor. Ne oferim întregul sprijin şi colaborăm îndeaproape cu poliţia şi cu autorităţile competente în derularea anchetei privind circumstanţele producerii acestui incident trist. AFI Europe este o companie cu un angajament puternic privind normele legale şi procedurile de siguranţă care trebuie respectate pe toate şantierele pe care operează – şi vom continua să impunem aceste standarde tuturor contractorilor şi partenerilor cu care colaborăm”, au transmis oficialii de la AFI Europe România, într-un comunicat de presă.

Comentarii

Ultimă oră