Sari la conținut
momentul-bilantului-pentru-politicieni

Sfârşitul anului 2015 a atras după sine şi momentul bilanţului pentru mulţi dintre politicienii braşoveni. Unii se declară mulţumiţi de activitatea lor din acest an, alţii speră ca 2016 să fie un an mai bun din punct de vedere politic şi administrativ. Vă lăsăm în cele de urmează să vedeţi ce concluzii au tras politicienii noştri la sfârşit de 2015.

A fost un an greu prin prisma faptului că ne-am confruntat cu problema încălzirii, dar este important că am reuşit să ajungem la un acord şi am rezolvat această problemă, cu care sperăm să nu ne mai confruntăm şi anii viitori. Chiar şi eşecurile de la candidaturile pe care le-am avut pentru Olimpiada de tineret din 2020 şi Capitală Europeană a Culturii 2021 reprezintă e experienţă acumulată”, a declarat consilierul local al PSD, Cătălin Leonte.

A fost un an complicat, agitat, din care trebuie să înţelegem că este important să schimbăm modul de a face politică şi administraţie publică. Iar pe cetăţeni trebuie să-i implicăm în luarea deciziilor, să-i atragem mai mult de partea noastră în toate activităţile Primăriei şi ale Consiliului Local”, a completat Răzvan Popa, consilier local al PSD.

Anul 2015 a fost complicat din punct de vedere al proiectelor cu fonduri europene. Am avut o grămadă de proceduri, de hârtii de făcut, care ne-au îngreunat misiunea de atragere a proiectelor pe fonduri europene. Din 20 de proiecte, 17 sunt finalizate. Sperăm ca 2016 să fie mult mai bun din acest punct de vedere”, a opinat şi primarul Braşovului, George Scripcaru.

Anul 2015 a fost greu, agitat, cu multe eşecuri, dar până la urmă este important că am reuşit să deblocăm multe proiecte de infrastructură pentru Braşov şi pentru braşoveni”, a concluzionat viceprimarul Braşovului, Ciprian Bucur.

Comentarii

Ultimă oră