Sâmbătă, 26 mai 2018 şi duminică, 27 mai a.c., RATBV S.A. modifică orarele de transport de pe traseele 18 (Barieră Bartolomeu – IAR Ghimbav) şi 28 (Livada Poştei – IAR Ghimbav) spre capătul de linie IAR Ghimbav. Măsura este determinată de creşterea cererii de transport în zilele respective spre zona menţionată datorită desfăşurării la Terenul de zbor Ghimbav din cadrul Aeroclubului Teritorial Braşov a unui târg expoziţional cu tehnică militară şi a unui show aviatic.

În aceste condiţii, în zilele de sîmbătă şi duminică ale acestei săptămâni, toate autobuzele de pe linia 18, cu plecare din capătul de linie Barieră Bartolomeu în intervalul orar 10.30 – 18.30, precum şi autobuzele de pe linia 28, cu plecare din Livada Poştei la orele 10.23, 11.33, 12.43, 13.53, 15.03, 16.12, 17.23 şi 18.33, se vor deplasa până în capătul de linie IAR Ghimbav.

Având în vedere cererea de transport, RATBV S.A. aduce la cunoştinţa călătorilor faptul că în cursul zilei de luni, 28 mai a.c., a doua zi de Rusalii, orarele de circulaţie valabile ale mijloacelor de transport vor fi cele corespunzătoare ale unei zile de duminică.

În cursul celor trei zile libere din week-end-ul viitor (26 – 28 iunie) va fi monitorizat gradul de încărcare al autobuzelor de pe linia 20, Livada Poştei – Poiana Braşov, pentru a se lua măsuri de suplimentare dacă va fi cazul.

Începând de vineri, 25 mai a.c., eliberarea titlurilor de călătorie pentru care este necesară prelucrarea datelor personale ale clienţilor se va face după completarea de către aceştia a unui formular. Documentul, întocmit cu şi pentru respectarea noilor prevederi legale în domeniu, se va găsi la toate punctele de vânzare ale RATBV S.A.