Sari la conținut

Modificări de circulaţie într-o zonă din centrul oraşului

modificari-de-circulatie-intro-zona-din-centrul-orasului

Atenţie şoferi! Au avut loc schimbări în trafic într-o zonă din centrul oraşului.

Este vorba despre intersecţia cu sensul giratoriu care face legătura între Bulevardul 15 Noiembrie şi strada Nicolae Dumitru Cocea, arteră pe care şoferii au accesul interzis. Pe stradă pot intra dinspre giratoriu doar autospecialele Inspectoratului pentru Situatii de Urgenţă, salvările, maşinile de poliţie şi cele care aprovizionează şantierul unde se construieşte un centru comercial. Cu toate acestea cei mai mulţi dintre conducătorii auto încalcă regulile impuse în zonă.

Şoferii par să nu observe cele două indicatoare amplasate în zonă care le interzic accesul dinspre giratoriu spre strada Nicolae Dumitru Cocea.

,,Intersecţia străzii N.D. Cocea cu Bulevardul 15 Noiembrie prezintă un grad ridicat de pericol prin configuraţia şi sistematizarea actuală a acesteia, vizibilitatea fiind obturată de amplasamentul pasajului pietonal din zonă la care se adaugă fluxul principal al vehiculelor care circulă pe bulevardul 15 Noiembrie. Datorită riscului crescut de producere a accidentelor rutiere şi pentru reducerea stării de pericol administratorul drumului public cu acordul Biroul Rutier Braşov au decis restricţionarea temporară a circulaţiei dinspre Camera de Comerţ către strada N.D. Cocea’’, a declarat subcomisar Alina Ivan, purtător de cuvânt al I.P.J. Braşov.

În perioada următoare în zonă circulaţia va fi resitematizată pentru a asigura fluidizarea traficului odată cu deschiderea noului complex comercial.

Comentarii

Ultimă oră