Sari la conținut
miss-oktoberfest-brasov-2016

De sâmbătă Braşovul are o frumoasă, proaspătă Miss Oktoberfest 2016.

Braşovenii şi-au ales în primul weekend de Oktoberfest cea mai frumoasă prezenţă feminină la festival, în timpul unui concurs care a avut loc sâmbătă seara. Marele premiu a fost cucerit de Anda Veştemean, o fată superbă din Braşov care abia a intrat la facultate.


  Frumoasa braşoveancă a terminat la începutul verii Colegiului „Grigore Antipa” din Braşov şi va începe în octombrie studiile la Facultatea de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor - la Universitatea din Cluj Napoca. Nu e numai frumoasă, e şi deşteaptă.

Petrecăreaţa care a cucerit publicul s-a ales în urma câştigării Miss Oktoberfest cu o excursie în Dubai pentru două persoane.

10 concurente s-au întrecut pentru titlul de Miss Oktoberfest 2016, acestea având de trecut probe precum cea de machiaj cu halba de bere în mână sau cea care le impunea să scrie pe podeaua scenei „Oktoberfest" cu câteva halbe de bere în mână.

Câştigătoarea a mărturisit că nu se aştepta să obţină premiul cel mare chiar ea. S-a înscris în concurs mai mult pentru distracţie şi a fost o experienţă grozavă. Dar fiereşte că se bucură mult pentru premiul obţinut. Nici nu-i vine să creadă ca e adevărat, simte că parcă totul ar fi fost un vis frumos.


  Pentru că braşoveanca de 19 ani, nu are un iubit în acest moment, va călători în Emiratele Arabe Unite alături de un membru al familiei sale şi abia aşteaptă să înceapă excursia, pentru că mereu şi-a dorit să ajungă în Dubai.

Chiar dacă doar Anda Veştemean a fost încoronată, nici celelalte concurente nu au ieșit din courcurs cu mâinile goale. Participarea le-a fost răsplătită cu câte un bax de bere.

Distracţia la festivalul berii continuă toată săptămâna aceasta, până în data de 4 septembrie. Până atunci va fi desemnat și Regele Oktoberfest, care va primi ca premiu câte un bax de bere pentru fiecare literă a numelui său.

Comentarii

Ultimă oră