Sari la conținut

Ministrul Ionuţ Stroe promite nocturnă şi tribune pentru Valea Cărbunării

ministrul-ionut-stroe-promite-nocturna-si-tribune-pentru-valea-carbunarii

Ministrul Ionuţ Stroe promite nocturnă şi tribune de 1 milion de euro pentru complexul celor 4 trambuline de la Râşnov

Ministrul Tineretului şi Sporturilor, Ionuţ Stroe, a declarat astăzi, într-o conferinţă de presă susţinută în deschiderea etapei de Cupă Mondială masculină la sărituri cu schiurile, că a făcut demersurile necesare ca, prin Compania Naţională de Investiţii, să se construiască tribunele şi nocturna de la baza din Râşnov, o investiţie de aproximativ un milion de euro.

„Săptămâna viitoare, reprezentanţii Federaţiei Române de Schi şi Biatlon sunt aşteptaţi la CNI pentru depunerea documentaţiei în vederea realizării investiţiei - de altfel, e o condiţie pentru organizarea unor astfel de competiţii - tribune şi sistem de iluminat nocturnă. (...) Studiul de fezabilitate realizat acum trei ani de zile ne indică o sumă de aproximativ 500.000 de euro, dar, probabil, va trebui actualizat. Suma rezultată din discuţiile pe care le-am avut cu oameni competenţi în domeniu este de 500.000-700.000 de euro (...), probabil efortul comun pe care ar trebui să-l facem se situează undeva pe la un milion de euro, investiţie care, din punctul meu de vedere poate fi realizată într-un an de zile", a afirmat Ionuţ Stroe, citat de Agerpres.


  Conform spuselor primarului oraşului staţiune Râşnov, Liviu Butnariu, valoarea totală a investiţiei la baza olimpică din localitate se ridică la 25 milioane de euro.


  „Mă bucură foarte mult că, aşa cum a declarat domnul ministru, o dorinţă a noastră de ani de zile se va realiza şi anume să avem tribune şi nocturnă, proiect pe care l-am depus în 2017 la CNI, dar, din păcate până în prezent el a rămas blocat", a afirmat Liviu Butnariu.

Comentarii

Ultimă oră