S-a încheiat a şasea ediţie a Campionatului Judeţean de Minifotbal al Instituţiilor Militare, echipa câştigătoare a acestui sezon fiind Batalionul 21 Vânători de Munte „General Leonard Mociuclschi”, cunoscută drept Black Vipers Predeal.

   Echipa a participat în fiecare an la acest campionat însă acum va face o întrerupere de un sezon, deoarece trebuie să participe la selecţia şi parcurgerea programului de pregătire în vederea executării unei misiuni la teatru de operaţiuni, în Afghanistan.

    Al doilea loc a revenit campioanei precedente, formaţia Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă a Judeţului Braşov, iar podiumul a fost completat de trupa Secţiei 1 Poliţiei IPA Dream Team Braşov, la rândul ei campioană în 2016 şi 2017.

    Golgheterul campionatului este Carol Vita de la Black Thunder Braşov, cu 29 de goluri, urmat de Rîzvan Cârstea (25) şi Lucian Codreanu (20), acesta fiind desemnat şi cel mai tehnic jucător al competiţiei.

    Cel mai bun portar a fost ales sportivul Simionescu Valentin, de la IPA 1 Dream Team Braşov.

    Tuturor echipele le-au fost acordate cupe şi diplome, care au fost înmânate de Vasile Ungureanu, preşedintele ASOCIAŢIEI TERITORIALE DE ORDINE PUBLICĂ BRAŞOV.

    „Ediţia a şaptea va debuta pe 16 septembrie 2019 şi aşteptăm la start cât mai multe echipe din sistemul de apărare şi ordine publică”, a declarat organizatorul competiţiei, ofiţerul de politie în rezervă Traian Moldovan.

      Clasament:

1. BLACK VIPERS
2. ISU BRAŞOV
3. IPA 1 DREAM
4. BLACK THUNDER
5. JANDARMERIA
6. BROWN BEARS
7. CUMIDAVA R.
8. SECŢIA 3 POLIŢIE
9. PNT. CODLEA