Sari la conținut

Mihai Trăistariu: M-am sărutat cu Gina Pistol în junglă

mihai-traistariu-mam-sarutat-cu-gina-pistol-in-jungla

Sunt puşi să mănânce viermi, testicule de taur, rât de porc şi maţe de struţ, însă concurenţii de la reality-show-ul “Sunt celebru, scoate-mă de aici!” au parte şi de probe extrem de plăcute, care, din păcate, nu s-au dat la tv. Spre exemplu, Trăistariu şi Gina Pistol au trebuit să se sărute preţ de câteva secunde pentru a beneficia de 30 de minute de muzică, scrie click.ro.

Sleit de puteri şi cu cinci kilograme în minus, Mihai Trăistariu (38 de ani) a părăsit joi seară reality-show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, difuzat la Pro TV. Artistul s-a ales cu onorariul de 10.000 de euro, însă a abandonat competiţia pentru titlul de „Regele Junglei” şi a plecat acasă fără să se uite măcar o secundă în urmă.

În Africa de Sud, a mâncat timp de 11 zile doar orez şi fasole, însă a fost supus unor probe destul de grele în urma cărora a trebuit să consume şi ciudăţenii greu comestibile, precum viermi şi ouă fermentate, apoi a trebuit să spele hainele colegilor, probă pe care nu a executat-o şi şi-a atras antipatia colegilor din junglă.

CONTINUAREA PE: click.ro

Comentarii

Ultimă oră