Sari la conținut

Mihai Pascu, președinte interimar la Consiliul Județean

mihai-pascu-presedinte-interimar-la-consiliul-judetean

Mihai Pascu a preluat atribuţiile preşedintelui Consiliului Judeţean, cu majoritate de voturi în plenul convocat de îndată. Vicepreşedintele conservator va activa pe post până la consumarea celor 30 de zile de suspendare din funcţie a preşedintelui de drept, prin ordinul prefectului. Potrivit comisiei de validare, Mihai Pascu a fost ales președinte interimar al Consiliului Județean Brașov cu voturi 22 pentru, 7 împotrivă, 1 anulat.
Iniţial, pentru acest rol de ordinator de credit, în principal, a mai candidat şi PSD-istul Mihai Popa, care însă ulterior s-a retras din cursa. ”Nu ar fi trebuit să fie o competiție, ci o discuție principială pentru buna organizare și funcționare a Consiliului Județean, având în vedere situația de criză, prin care trecem” a declarat Mihai Popa, vicepreședintele CJ Brașov.
„Cred cu tărie că într-o situație de criză trebuie să ne dăm toți mâna și să conducem acest județ fără sincope, până când președintele de drept, Aristotel Căncescu, va reveni în funcție” a precizat Mihai Pascu, preșe­din­te interimar al Consiliului Județean Brașov.

Comentarii

Ultimă oră