Sari la conținut

Aici puteţi lăsa mesaje, gânduri sau pur şi simplu o floare pentru regele muzicii pop. Deşi pornită doar de câteva zile, braşovenii foşti sau actuali fani ai celui care a dus fenomeul muzicii pop pe cele mai înalte culmi din industria muzicală nu au întârziat să apară. „Am venit să acum un mesaj care cred că va rămâne în memoria tururor fanilor Michael Jackson este un mesaj cred eu original făcut din titlurile câtorva piese compuse de Michael. Cred că pe Michael lumea nu-l va uita niciodată”, ne-a spus Romucă, unul dintre braşovenii care a venit să îi aducă un ultim omagiu megastarului.

Campania continuă.

Odihnă Veşnică ! spune un alt mesaj scris de Daniela, o braşoveancă.  O altă braşoveancă spune într-un comentariu pe site-ul BraşovulTău: „Nu pot să cred că Michael nu mai este. Dumnezeu să-l odihnească în pace şi fie ca fanii să nu îl uite”. Campania iniţiată de Trustul de Presă Mix continuă. În curtea Radio Braşov a fost amenajat un loc unde fanii pot aduce fotografii, lumânări şi chiar poze cu Regele Muzicii Pop. Ascultătorii Radio Braşov pot participa la concursul tematice, iar cei care vor câştiga primesc un tricou comemorativ Michael Jackson. Campania "Michael, Braşovul te Iubeşte" va continua şi la Mix 2 TV în emisiunea Dimineaţa pe Răcoare şi la Ştirile Mix TV.

Mars pentru Michael.

Pe 4 iulie, de Ziua Americii, toti fanii lui Michael din Brasov sunt asteptati sa participe la un mars organizat in memoria regelui muzicii pop. Plecarea va avea loc din curtea supermarketului Carrefour, pe traseul bulevardul Saturn - strazile Zizinului - Toamnei - Kogalniceanu - Iuliu Maniu - Livada Postei si inapoi pe Calea Bucuresti.

Andrei Negotei, Sorin Focşa

Comentarii

Ultimă oră