Profitând de faptul că e zi liberă de la școală și dată importantă pentru poporul român, cei mai mici dintre brașoveni, sunt așteptați la o șezătoare artistică, în ton cu marea sărbătoare celebrată pe 24 ianuarie.

 Copii sunt invitați să celebreze Mica Unire, printr-un „Atelier de croșetat în culori românești” - „Mica Unire a micilor artiști”. Cei prezenți vor croșeta în culorile țarii noastre: roșu, galben și albastru.

  Organizatorii anunță că au pregătite o mulțime de fire, croșete, idei. Copii, alături de coordonatori vor realiza brățări, broșe, bentițe, jucării și multe alte minunății, toate respectând culorile alese în zi de sărbătoare: roșu, galben și albastru.

    Și pentru că Hora Unirii s-a cântat în 24 ianuarie celor prezenți li se va propune să-și amintească frumoasele versuri ale lui Vasile Alecsandri cântate pe muzica lui Alexandru Flechtenmacher.

   Șezătoarea are loc joi, 24 ianuarie 2019, între orele 12:00 - 14:00 la ludoteca de la Coresi Shopping Resort (Str. Zaharia Stancu, Nr. 1, Brașov).

   Participarea este gratuită.