Sari la conținut
metoda-accidentul-face-victime-la-brasov

Poliţiştii de investigații criminale din Brașov, cu sprijinul polițiștilor din Constanța, au surprins în flagrant un tânăr de 17 ani, din județul Constanța, bănuit de săvârșirea infracțiunii de înșelăciune.

Acesta, în cursul aceleiași zile, în timp ce ținea legătura telefonic cu complicii săi, s-ar fi prezentat la domiciliul unei femei, de pe b-dul Griviței, din Brașov de la care ar fi primit suma de 3000 euro.

În prealabil, femeia fusese apelată pe postul telefonic fix și i se prezentase ca reală situația că fiul ei ar fi fost implicat într-un accident rutier și ar avea nevoie de acești bani pentru o operație, femeia fiind convinsă de veridicitatea faptelor și consimțind să predea banii.

Asupra tânărului a fost găsită suma de bani, ce a fost restituită de polițiști părții vătămate.

În urma verificărilor la locația de cazare folosită de tânăr, polițiștii au identificat și alți 15 000 lei, bani despre care există indicii că ar proveni din comiterea aceluiași gen de fapte.

Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore și a fost introdus în arestul I.P.J. Brașov.

El va fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă și este cercetat în continuare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de înșelăciune.

Comentarii

Ultimă oră