Sari la conținut
meteo-ger-si-vant-incepand-de-astazi

Meteorologii anunţă că vremea se răceşte considerabil astăzi faţă de zilele precedente. Maximele nu vor mai trece de 8 grade Celsius.

Ninsorile vor prefera astăzi Carpaţii Orientali şi pe cei Meridionali, dar îşi vor face apariţia şi în zonele mai joase din Moldova. În regiunile sudice, sud-vestice şi centrale, precipitaţiile vor fi mixte. Mâine va continua să ningă slab, îndeosebi în Banat şi Oltenia, apoi doar izolat va mai fulgui. În ceea ce priveşte temperaturile, acestea scad accentuat chiar de astăzi, cu precădere în sudul şi în estul ţării, unde diferenţele faţă de ieri vor fi de până la 10 grade. Dar răcirea va continua şi pe parcursul zilelor următoare. În aceste condiţii vremea va deveni mai rece decât în mod obişnuit la sfârşitul anului.

Maximele diurne vor fi negative, iar minimele nocturne vor coborî sub pragul gerului în mare parte din ţară. Cel mai frig va fi în depresiuni, unde în timpul nopţilor se vor înregistra minus 17 grade Celsius. În plus, vântul alert din sudul şi estul ţării va spori senzaţia de frig.

SURSA: digi24.ro

Comentarii

Ultimă oră