Sari la conținut

Metallica oferă 50.000 de dolari pentru găsirea unei fane

Trupa Metallica oferă o recompensă de 50.000 de dolari pentru orice informaţie care va conduce la găsirea unei fane de 20 de ani, care a dispărut imediat după concertul pe care trupa l-a susţinut pe 17 octombrie, în Charlottesville, Virginia (SUA).
Potrivit femalefirst.co.uk., Morgan Harrington a dispărut la puţin timp după concertul susţinut de Metallica în oraşul Charlottesville, în urmă cu câteva zile. Cu toate că părinţii ei au oferit deja o recompensă de 100.000 de dolari, membrii trupei Metalica vor să-i sprijine pe aceştia să-şi găsească fiica şi au postat pe site-ul său toate informaţiile oficiale despre dispariţia lui Morgan Harrington. Ba chiar au promis o recompensă de 50.000 de dolari pentru orice informaţie care îi va ajuta s-o găsească pe tânără.
Turneul de promovare a celui mai recent album lansat de Metallica, intitulat "Death Magnetic", a debutat pe 21 octombrie 2008. Trupa a primit numeroase premii, inclusiv şapte Grammy Awards, două American Music Awards şi o mulţime de MTV Video Music Awards.

Comentarii

Ultimă oră