Sari la conținut
mega-spectacol-de-camera-la-brasov-

Mai este doar o singură zi până la concertul extraordinar de Anul Nou susţinut de Kamerata Kronstadt. Invitaţii de marcă ai orchestrei braşovene sunt soprana Leontina Văduva şi tenorul Robert Nagy. Recitalul va avea două reprezentaţii, de la ora 18.00 şi de la ora 20.00 la sala Patria din Braşov. Maestrul Cristian Oroşanu este dirijorul Kameratei Kronstadt. Experienţa sa este una bogată şi a condus în mai mult reprezentaţii filarmonicile din Bruxelles sau Paris. Spectacolul se anunţă a fi unul de graţie, reprezentativ începutului de an.

„Sigur este un repertoriu bazat pe opera, operetă şi canţonete.Este un repertoriu spumos, vioi specific începutului de an, presărat cu piese orchestrale tot din aceeasi zonă” ne-a declarat dirijorul Kamerata Kronstadt, Cristian Oroşanu.

Celor ce vor fi prezenţi la concert li s-au pregătit şi câteva surprize. Pe lângă extragerea la sorţi ce va premia patru persoane cu bilete gratuite la următoarele spectacole, Cristian Oroşanu a mai dezvăluit un lucru care îi va bucura pe cei ce vor asista la concert.

„Am pregatit şi câteva surprize din repertoriul românesc. Nu puteam s-o aduc pe Leontina Văduva fără să cânte Sanie cu Zurgălăi şi încă o piesă românească pe care nu vreau să o divulge” a mai  spus acesta.

Leontina Văduva şi Robert Nagy sunt artişti cu renume internaţional. Ne putem considera norocoşi că au acceptat invitaţia de a cânta la Braşov pentru simplul fapt că au făcut-o din dragoste pentru ţară.

„Totusi există prietenii şi afinităţi între artişti care fac ca lucrurile să se poată întâmpla. Marea majoritate a artiştilor nu pun preţ pe partea financiară ştiind condiţiile care sunt în Romania” a completat sursa citată.

Dacă timpul vă permite nu trebuie să rataţi spectacolul susţinut de Kamerata Kronstadt alături de Leontina Văduva şi Robert Nagy. Biletele se găsesc inclusiv în ziua concertului şi au preţuri de 40 respectiv 60 de lei.

Comentarii

Ultimă oră