Sari la conținut

Medlife cumpără spitalul privat de Oncologie de pe Carierei

medlife-cumpara-spitalul-privat-de-oncologie-de-pe-carierei

Reţeaua MedLife va semna o nouă achiziţie, preluând unul dintre cele mai moderne centre oncologice din România, respectiv Centrul de Diagnostic şi Tratament Oncologic (Oncocard) din Braşov.

Clinica a avut anul trecut un business de aproape 9 milioane euro şi 150 de angajaţi.


       Centrul, deschis în 2012, se întinde pe o suprafaţă de 8.200 metri pătraţi şi este structurat pe 5 nivele, o investiţie de 24 milioane euro. Anul trecut, unitatea, având ca acţionar majoritar oameni de afaceri germani, a avut afaceri de 41,8 milioane lei şi un profit net de 554.451 lei.


   MedLife a semnat recent o facilitate de credit sindicalizat în valoare totală de 90 milioane de euro, care include modificarea şi majorarea facilitaţilor existente cu suma de 24 milioane euro, fonduri ce vor fi folosite pentru dezvoltarea programului de achiziţii, atât la nivel naţional, cât şi internaţional.


     Reţeaua a avut în prima jumătate a acestui an o cifră de afaceri de 468,29 milioane lei, în urcare cu 25,4% faţă de 373,55 milioane lei în perioada similară a anului trecut, context în care şi profitabilitatea s-a ameliorat substanţial.

Comentarii

Ultimă oră