Sari la conținut
meciuri-tari-pentru-corona-

Hocheiştii de la Corona Wolves Braşov vor susţine în acest weekend două jocuri care pot fi hotărâtoare, în privinţa calificării în play-off-ul Ligii Mol, vineri contra celor de la Miskolc şi duminică împotriva celor de la Dab Docler.
Vineri seară, de la ora 19.30, băieţii finlandezului Kari Rauhanen vor primi replica celor de la Miskolc, formaţie angrenată în luptă directă cu Braşovul, pentru prinderea unui loc în play-off. Braşovenii au toate atuurile pentru a învinge formaţia maghiară şi ultimul sosit în haita lupilor, Ivan Dornic, este convins că echipa de sub Tâmpa va câştiga partida cu Miskolc. „Fiecare echipă îşi doreşte foarte mult să câştige fiecare meci, pentru a ajunge în play off. Mă simt foarte bine la Braşov, atmosfera este foarte bună, băieţii m-au primit foarte bine iar publicul este fantastic. Cu Miskolc şi Dab vor fi două jocuri grele, dar eu sunt convins că ne putem impune”, a spus Ivan Dornic.
Pe viaţă şi pe moarte. Preşedintele clubului Corona Braşov, Emilian Cernica, este convins că duelul cu echipa din Miskolc va fi unul pe viaţă şi pe moarte. „Sunt două meciuri extrem de importante pentru noi. Duelul cu Miskolc va fi unul pe viaţă şi pe moarte. Este o luptă cruntă pentru ultimele două locuri în play-off, pentru care se bat trei echipe. Este clar că ne aşteaptă un duel extrem de dificil cu Miskolc, dar suntem pregătiţi şi sper că vom lua toate cele trei puncte”, a spus preşedintele Coronei, Emilian Cernica. „Orice meci este greu. Cu două victorii în următoarele două jocuri va fi mult mai uşor să ne atingem obiectivul. Practic, şi noi şi Miskolc suntem în aceaşi situaţie, nu avem voie să pierdem. Maghiarii au două puncte în plus, dar noi avem un meci mai puţin jucat. Ne dorim enorm să câştigăm aceste două jocuri de la Braşov. Fanii noştri sunt cei mai buni din Liga Mol şi sunt convins că ne vor ajuta şi acum. Echipa este pregătită, nu avem jucători accidentaţi, vom fi susţinuţi de aproape 2000 de oameni, avem toate atuurile de partea noastră pentru a câştiga ambele jocuri de pe teren propriu. Va fi un weekend interesant”, a spus tehnicianul celor de la Corona Wolves Braşov, finlandezul Kari Rauhanen.
Miskolc a cerut arbitri din Ungaria. Ghidându-se probabil după zicala românească, „hoţul strigă hoţii”, cei de la Miskolc au cerut în locul brigăzii de arbitrii din România, una din... Ungaria. Oficialii Ligii Mol s-au conformat şi au găsit o soluţie de compromis. Astfel, brigada de arbitri de la partida cu Miskolc va fi formată dintr-un arbitru de centru din Slovacia, şi câte unul de linie din Ungaria şi România. „Nu ştiu de ce au făcut o astfel de cerere, pentru că cei de Miskolc au avut doar arbitraje favorabile. Pe noi nu ne interesează acest aspect, noi vom intra pe gheaţă doar cu gândul să ne facem jocul şi să câştigăm”, a spus Emilian Cernica.

Comentarii

Ultimă oră