Sari la conținut
meci-facil-pentru-corona

Corona Brașov merge foarte bine în campionat, unde a reușit să ajungă pe locul trei al clasamentului. Fetele antrenate de Bogdan Burcea și Dumitru Berbece au reușit să lege trei victorii la rând în Liga Națională, cu HCM Roman, SCM Craiova și CSM Ploiești și și-au consolidat poziția pe podium în ierarhia națională. Ba mai mult, Hotea și compania au reușit să obțină și calificarea în sferturile de finală ale Cupei EHF, acolo unde vor da peste HC Odense din Danemarca. Până atunci însă, brașovencele vor juca luni, de la ora 19.45 împotriva formației Unirea Slobozia în Liga Naționala. Fetele conduse de Bogdan Burcea și Mitică Berbece sunt marile favorite ale acestui joc.

„Sunt sigură că vom face un meci bun și vom câștiga toate cele trei puncte din meciul cu Slobozia. Avem nevoie de aceste puncte și eu sunt convinsă că le vom obține. Cred că finalul de campionat ne va găsi tot pe poziția a treia a clasamentului”, a declarat jucătoarea Cristina Crețu.

„Trebuie să fim foarte concentrate, să nu dăm nicio șansă adversarului și să câștigăm jocul. Avem nevoie de puncte pentru a ne menține pe locul trei al clasamentului. Îmi pare foarte bine că în acest an am avut evoluții bune prin care am reușit să aducem publicul la sală. Le mulțumim pentru modul în care ne încurajează și sperăm să vină în continuare la meciurile noastre ”, a spus și căpitanul Coronei, Camelia Hotea.

„În ultimii ani, Corona Brașov a devenit un trofeu pentru toate echipele din Liga Națională. Toată lumea vrea să ne bată și toată lumea vine aici să câștige. Așa va fi și meciul cu Slobozia, o echipă ce are în componență jucătoare experimentate. Trebuie să rămânem concentrate și să tratăm meciul serios. Va urma o perioadă foarte grea cu meciuri extrem de dificile. Sper să mai recuperăm din jucătoarele accidentate”, a declarat antrenorul Coronei, Bogdan Burcea.

Bogdan Burcea nu se va putea baza nici la acest joc pe Carmen Cartaș, Georgiana Ciuciulete și Mihaela Briscan, în continuare accidentate. Brașovul este pe trei în clasament în timp ce oaspete de luni ocupă poziția a 11 a ierarhiei din Liga Națională. În tur Corona s-a impus la Slobozia cu 33-24 (12-11). După meciul cu Slobozia, pentru Corona urmează o perioadă extrem de dificilă cu patru jocuri foarte tari, dubla cu Odense din Cupa EHF și meciurile cu CSM București și HCM Baia Mare din campionat.

Comentarii

Ultimă oră