Sari la conținut

Maurer Imobiliare scoate pe piață un produs UNIC în România - Venim în sprijinul clienților refuzați de bănci

maurer-imobiliare-scoate-pe-piata-un-produs-unic-in-romania-venim-in-sprijinul-clientilor-refuzati-de-banci

Maurer Imobiliare este cel mai mare dezvoltator din centrul României, fiind lider de piață în Brașov. Recent, în urma evaluărilor făcute în piață, compania a scos un produs care are ca destinatari oamenii care vor să își achiziționeze un apartament, dar fie nu se încadrează în normele bancare impuse de creditele ipotecare, fie au accesat un credit prin programul Prima Casă, dar băncile au rămas fără fonduri.

Astfel, compania le propune clienților achiziționarea unui apartament cu rate DIRECT la dezvoltator, iar în doar 7 ani de zile locuința este achitată. Un alt atu oferit de companie clienților interesați este lipsa birocrației – acest contract se semnează în baza cărții de identitate a viitorului proprietar.

Recent, compania Maurer Imobiliare a scos la vânzare apartamente din faza a III-a a proiectului-fenomen Avantgarden3 Brașov, iar zeci de familii și-au achiziționat deja locuința lor în acest cartier.

Intră pe www.avantgarden3.ropentru a vedea ce apartamente sunt disponibile, dar și pentru a discuta LIVE cu un consultant de vânzări al companiei sau vizitează pagina de facebook www.facebook.com/Avantgarden3Brasov

Comentarii

Ultimă oră